Varför välja IGLU Värmepumpar?

Innovativ

De nyaste värmepumparna kan hanteras med IGLU® Home-appen som ger möjlighet att ändra olika inställningar och övervaka värmepumparnas aktivitet. Den litauiska tillverkaren IGLU TECH erbjuder även värmepumpsservice vid tekniska problem, och många av dessa problem kan lösas på distans.

Pålitlig

Värmepumpar är tillverkade av de bästa komponenterna, det är därför värmepumpar fungerar effektivt under alla årstider. IGLU värmepumpar testas i klimat där utomhustemperaturen varierar med upp till 50°C, vilket säkerställer effektiv drift i alla väder. Långlivad värmepumpsteknik som kan fungera i mer än några decennier om den underhålls korrekt.

Hållbar

Förnybar energi är det bränsle som värmepumparna omvandlar till värme, kyla och varmvattenberedning. Under produktionen används miljövänliga komponenter som är tillverkade av återanvändbar plast och skalet är tillverkat av metall. Alla komponenter kontrollerades i laboratorier för att säkerställa kvaliteten. IGLU TECH är medlem i EHPA och är certifierad enligt de internationellt erkända standarderna ISO 14001 och ISO 9001.

Säker

Värmepumpar använder inga skadliga komponenter under sin drift och är säkra att installera i vanligt förekommande utrymmen. Inget behov av extra utrymme eller rum, i själva verket är våra värmepumpar tillverkade i standardmått, så att de kan installeras i olika möbler.

Den senaste produktionslinjen från IGLU TECH – IGLU® Charge.

Planera en laddningssession

Ställ in laddningstiden baserat på bekvämlighet eller lägre elpris.

Ekonomisk

Innovativ teknik för laddstationer gör det möjligt att spara bränslekostnader.

Hållbar

Laddstationer är en av de miljövänliga lösningarna.

Lätt att hantera

Med den kostnadsfria IGLU® Home-appen kan du hantera inställningar och hitta förbrukningsrapporter.

Medlemskap i EHPA

Vi är redo att hjälpa dig, kontakta oss:

+370 655 53277

info@iglutech.eu