Miksi valita IGLU-lämpöpumput?

Innovatiivinen

Uusinta teknologiaa edustavia lämpöpumppuja voidaan hallita IGLU® Home -sovelluksella, jonka avulla voidaan muuttaa erilaisia asetuksia ja seurata lämpöpumppujen toimintaa. Liettualainen valmistaja IGLU TECH tarjoaa myös lämpöpumppuhuoltoa teknisten ongelmien varalta, ja monet näistä ongelmista voidaan ratkaista etänä.

Luotettava

Lämpöpumput on valmistettu parhaista komponenteista, minkä vuoksi lämpöpumput toimivat tehokkaasti kaikkina vuodenaikoina. IGLU-lämpöpumput on testattu ilmastoissa, joissa ulkolämpötilat vaihtelevat jopa 50 °C, mikä takaa tehokkaan toiminnan kaikissa sääolosuhteissa. Pitkäikäinen lämpöpumpputekniikka, joka voi palvella yli muutaman vuosikymmenen, jos sitä huolletaan oikein.

Kestävä

Uusiutuva energia on polttoaine, jonka lämpöpumput muuttavat lämmitykseksi, jäähdytykseksi ja lämpimän veden valmistukseksi. Tuotannossa käytetään ympäristöystävällisiä komponentteja, jotka on valmistettu uudelleenkäytettävästä muovista, ja kuori on valmistettu metallista. Kaikki komponentit on tarkastettu laboratorioissa laadun varmistamiseksi. IGLU TECHistä on tullut EHPA:n jäsen, ja se on sertifioitu kansainvälisesti tunnustettujen ISO 14001- ja ISO 9001-standardien mukaisesti.

Turvallinen

Lämpöpumput eivät käytä toiminnassaan haitallisia komponentteja, ja ne on turvallista asentaa yleisesti käytettyihin tiloihin. Lämpöpumput eivät tarvitse lisätilaa tai -tilaa, vaan ne on valmistettu vakiomittaisina, joten ne voidaan asentaa erilaisiin kalusteisiin.

IGLU TECHin uusin tuotantolinja – IGLU® Charge.

Suunnittele latausistunto

Aseta latausaika mukavuuden tai alhaisemman sähkönhinnan perusteella.

Taloudellinen

Innovatiivinen latausasematekniikka mahdollistaa polttoainekustannusten säästämisen.

Kestävä

Latausasemat ovat yksi ympäristöystävällisistä ratkaisuista.

Helppo hallita

Ilmaisella IGLU® Home -sovelluksella voit hallita asetuksia ja löytää kulutusraportteja.

EHPAn jäsenyys

Olemme valmiita auttamaan sinua, ota yhteyttä:

+370 655 53277

info@iglutech.eu