Hvorfor vælge IGLU varmepumper?

Innovativ

De nyeste teknologiske varmepumper kan styres af IGLU® Home-appen, der giver mulighed for at ændre forskellige indstillinger og overvåge varmepumpens aktivitet. Den litauiske producent IGLU TECH tilbyder også varmepumpeservice i tilfælde af tekniske problemer, og mange af disse problemer kan løses på afstand.

Pålidelig

Varmepumper er lavet af de bedste komponenter, og derfor fungerer varmepumper effektivt på alle årstider. IGLU’s varmepumper er testet i klimaer, hvor udendørstemperaturen varierer med op til 50 °C, hvilket sikrer effektiv drift i al slags vejr. Langtidsholdbar varmepumpeteknologi, der kan fungere i mere end et par årtier, hvis den vedligeholdes korrekt.

Bæredygtig

Vedvarende energi er det brændstof, som varmepumper omdanner til opvarmning, køling og varmt vand. Under produktionen anvendes miljøvenlige komponenter, der er lavet af genanvendeligt plast, og skallen er lavet af metal. Alle komponenter blev kontrolleret i laboratorierne for at sikre kvaliteten. IGLU TECH er medlem af EHPA og er certificeret i henhold til de internationalt anerkendte standarder ISO 14001 og ISO 9001.

Sikker

Varmepumper bruger ingen skadelige komponenter under driften og er sikre at installere i almindeligt anvendte områder. Der er ikke behov for ekstra plads eller rum, faktisk er vores varmepumper lavet i standardmål, så de kan installeres i forskellige møbler.

Den nyeste IGLU TECH-produktionslinje – IGLU® Charge.

Planlæg en opladningssession

Indstil opladningstiden ud fra bekvemmelighed eller lavere elpris.

Økonomisk

Innovativ ladestationsteknologi gør det muligt at spare på brændstofomkostningerne.

Bæredygtig

Ladestationer er en af de miljøvenlige løsninger.

Let at administrere

Med den gratis IGLU® Home-app kan du administrere indstillinger og finde forbrugsrapporter.

EHPA-medlemskab

Vi er klar til at hjælpe dig, kontakt os:

+370 655 53277

info@iglutech.eu