Hvorfor velge IGLU-varmepumper?

Innovativ

Den nyeste teknologien innen varmepumper kan administreres med IGLU® Home-appen, som gjør det mulig å endre ulike innstillinger og overvåke varmepumpens aktivitet. Den litauiske produsenten IGLU TECH tilbyr også varmepumpeservice i tilfelle tekniske problemer, og mange av disse problemene kan løses eksternt.

Pålitelig

Varmepumper er laget av de beste komponentene, og derfor fungerer varmepumper effektivt gjennom alle årstider. IGLU-varmepumper er testet i klimaer der utetemperaturen varierer med opptil 50 °C, noe som sikrer effektiv drift i all slags vær. Varmepumpeteknologi med lang levetid som kan fungere i mer enn noen tiår hvis den vedlikeholdes riktig.

Bærekraftig

Fornybar energi er drivstoffet som varmepumpene omdanner til oppvarming, kjøling og varmtvannsberedning. Under produksjonen brukes miljøvennlige komponenter som er laget av gjenbrukbar plast, og skallet er laget av metall. Alle komponenter ble kontrollert i laboratorier for å sikre kvaliteten. IGLU TECH er medlem av EHPA og er sertifisert i henhold til de internasjonalt anerkjente standardene ISO 14001 og ISO 9001.

Trygt

Varmepumper bruker ingen skadelige komponenter under driften og er trygge å installere i områder som brukes ofte. Det er ikke behov for ekstra plass eller rom, faktisk er våre varmepumper laget i standardmål, slik at de kan installeres i forskjellige møbler.

Den nyeste produksjonslinjen fra IGLU TECH – IGLU® Charge.

Planlegg en ladeøkt

Angi ladetid basert på bekvemmelighet eller lavere strømpris.

Økonomisk

Innovativ ladestasjonsteknologi gjør det mulig å spare drivstoffkostnader.

Bærekraftig

Ladestasjoner er en av de miljøvennlige løsningene.

Enkel å administrere

Med den gratis IGLU® Home-appen kan du administrere innstillinger og finne forbruksrapporter.

EHPA-medlemskap

Vi er klare til å hjelpe deg, kontakt oss:

+370 655 53277

info@iglutech.eu