IGLU® Aleut – geotermistä energiaa hyödyntävään lämmitykseen

Geotermistä energiaa hyödyntävä lämmitys on tehokkain lämmitysratkaisu, joka takaa, että lämmityskustannukset pysyvät pieninä. Sen tehokkuus voi olla jopa 650 % eli 1 kW:n sähköenergialla voi tuottaa jopa 6,5 kW lämpöenergiaa.

Tätä ratkaisua suositellaan erityisesti pinta-alaltaan suuriin taloihin ja muuten vähemmän energiatehokkaisiin rakennuksiin, joiden lämpötarve on suurempi.

IGLU® Inuit – ilmassa kertynyttä energiaa hyödyntävään lämmitykseen

Ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä on helposti asennettava ja ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu, jonka alkuinvestointi on maalämpöpumppua pienempi. Sen tehokkuus voi olla 300 % eli 1 kW:n sähköenergialla voi tuottaa 3 kW lämpöenergiaa.

Se on optimaalinen ratkaisu pinta-alaltaan pieniin omakoti- ja rivitaloihin.

Kotitaloustuotteet

Onko sinun vaikeaa päättää, kumpi järjestelmistä vastaa parhaiten tarpeisiisi?

Ilmoittaudu ilmaiseen konsultaatioon!

Maalämpöpumppujen etuja

Energiaa maan ytimestä

IGLU® Aleut hyödyntää ilmaista, luonnollisesti kertynyttä energiaa, joka lämmittää tai viilentää kotia minimikustannuksella.

Tehokkain ratkaisu

Maalämpöpumppujen tehokkuus voi olla jopa 650 %. Se on paras ratkaisu pinta-alaltaan suuriin tai muuten vähemmän energiatehokkaisiin rakennuksiin.

Esteettinen ja hiljainen järjestelmä.

Geoterminen lämpöpumppujärjestelmä ei vaadi ulos asennettavaa ulkoyksikköä, joten rakennuksen estetiikka säilyy eikä melua synny.

Ilma-vesilämpöpumppujen etuja

Energia ulkoilmasta

IGLU® Inuit – lämpöpumput hyödyntävät ympäristöstä toiseen siirtyvää ilmaa ja käyttävät sitä kodin lämmittämiseen, viilentämiseen tai veden lämmitykseen.

Optimaaliratkaisu

Ilma-vesilämpöpumppujärjestelmän alkuinvestointi on maalämpöpumppua pienempi, minkä takia tämäntyyppisiä pumppuja suosivat rivitalojen ja pienten omakotitalojen omistajat.

Nopea asennus

Ilma-vesilämpöpumppujen asentaminen on erittäin nopeaa – asennus voidaan suorittaa vain yhdessä päivässä.

Mistä ostan lämpöpumpun?

IGLU® Aleut- ja IGLU® Inuit -lämpöpumput ovat saatavilla jälleenmyyjiemme kaupoista.