IGLU® Aleut – voor verwarming met geothermische energie

Geothermische verwarming is de meest efficiënte verwarmingsoplossing die de laagste kosten garandeert. Deze oplossing heeft een efficiency van maximaal 650%, d.w.z. dat er maximaal 6,5 kW thermische energie uit 1 kW elektrische energie kan worden opgewekt.

Sterk aanbevolen voor grotere huizen en gebouwen die minder energie-efficiënt zijn en een hogere warmtevraag hebben.

IGLU® Inuit – voor verwarming met energie die in de lucht zit opgeslagen

Het lucht/water-systeem is een verwarmingsoplossing die een lagere aanvangsinvestering vraagt, gemakkelijk is te installeren en die milieuvriendelijk is. Deze oplossing heeft een efficiency van 300%, d.w.z. dat er maximaal 3 kW thermische energie uit 1 kW elektrische energie kan worden opgewekt.

Dit is de optimale keuze voor woonhuizen en vakantiehuisjes met een kleiner oppervlak.

Huishoudproducten

Kunt u niet uitvinden welk systeem het best bij uw behoeften past?

Meld u aan voor een gratis advies!

Voordelen van bodem/water-warmtepompen

Energie uit de diepten van de aarde

IGLU® Aleut maakt gebruik van gratis, natuurlijk opgeslagen energie om het huis te verwarmen en te koelen met minimale kosten.

De meest effectieve oplossing

Bodem/water-warmtepompen hebben een efficiency van maximaal 650%. Dit is de beste keuze voor gebouwen met een groter oppervlak of die minder energie-efficiënt zijn.

Esthetisch en stil systeem

Het geothermische verwarmingssysteem heeft geen losse buitenunit, waardoor de esthetica van het gebouw behouden blijft en waardoor een mogelijke lawaaibron wordt geëlimineerd.

Voordelen van lucht/water-warmtepompen

Energie uit buitenlucht

IGLU® Inuit warmtepompen maken gebruik van lucht, die van de ene omgeving naar de andere wordt overgedragen en die wordt gebruikt voor verwarming, koeling en warmwaterbereiding.

Optimale oplossing

Het kenmerk van lucht/water-warmtepompen is dat de aanvankelijke investeringen hiervoor laag zijn. Daarom wordt dit type vaak gekozen door eigenaars van vakantiehuisjes en kleine woningen.

Snelle installatie

Lucht/water-warmtepompen kunnen extreem snel worden geïnstalleerd – de installatie kan worden voltooid binnen slechts 1 dag.

Waar kunt u een warmtepomp kopen?

IGLU® Aleut en IGLU® Inuit warmtepompen zijn verkrijgbaar in de winkels van onze handelspartners.