IGLU® Inuit luft-til-vann-varmepumper bruker luft og energien den inneholder ikke bare til romoppvarming og kjøling, men også til varmtvannsproduksjon.

IGLU Inuit WTI

Luft-til-vann-varmepumper med variabel effekt og integrert varmtvannsbereder

6-16 kW

IGLU Inuit I

Luft/vann-varmepumper med variabel kapasitet uten integrert varmtvannsbereder

6-16 kW

Mest optimal løsning til mesteparten av hus

Luft-til-vann-anlegg krever ca. 30 prosent mindre investeringer sammenlignet med grunnvannsanlegg

IGLU® Inuit-varmepumper er designet for oppvarming, kjøling og varmtvann. Du kan velge mellom en innendørsenhet med eller uten integrert varmtvannsbereder. Den spiralformede varmtvannsberederen på 200 liter er laget av rustfritt stål og har en ekstra elektrisk tank for å forebygge legionellose. Drikkevannet strømmer gjennom en varmeveksler som varmes opp av en 200-liters termofix.

IGLU® Inuit-varmepumper har en COP-koeffisient på 4,92. For eksempel bruker varmepumper 1 kW energi til å produsere nesten 5 kW termisk energi. Inverter-variabel effektteknologi regulerer varmebelastningen i henhold til det aktuelle varmebehovet, slik at du bare bruker så mye energi som du trenger.

Eksepsjonell design – kompakt størrelse på innendørs- og utendørsenhetene, værbestandig innkapsling av utendørsenheten. Varmepumpen passer inn i et bredt spekter av boliginteriører, så det er ikke behov for å gjemme den bort og ikke behov for et eget rom. Varmepumpen er ideell for bad, gang og kjøkken, der den enkelt kan integreres i eksisterende møbler.

IGLU® Inuit er utviklet for nordeuropeisk klima og kan fungere effektivt i temperaturer helt ned til -25 °C. Utendørsenheten leveres som standard med et varmeelement for å forhindre isdannelse (unntatt 6 kW som selges separat).

Utendørsenheten har støysvake vifter, noe som gir stillegående drift av både innendørs- og utendørsenhetene.

IGLU® Inuit-varmepumper gir maksimal komfort, ikke bare når det gjelder funksjonalitet, men også når det gjelder brukervennlighet. Med den gratis IGLU® Home-appen kan du fjernstyre varmepumpen fra hvor som helst i verden. Med appen kan du overvåke strømforbruk, varmeforbruk og effektivitet i sanntid. De som ikke har smarttelefon, kan bestille en veggmontert fjernkontroll i stedet for IGLU® Home mot en ekstra kostnad.

IGLU® er en varmepumpeprodusent som tilbyr profesjonell service døgnet rundt. Teknologien deres er pålitelig og leveres med en produsentgaranti på opptil 5 år (standardgarantien er 2 år).

Praktisk og enkel montering

Luft-til-vann-varmepumper for er kjent for svært hurtig installasjon – påmontering kan utføres i løpet av 1 dag.

Innendørsenheten IGLU® Inuit er enkel å koble til og utføre service på. Utendørsenheten har et innebygd varmeelement for å forhindre isdannelse (unntatt 6 kW-enheten). Et oppvarmet kondensatbad i utendørsenheten sikrer funksjonalitet ved lave temperaturer.

IGLU®-systemet tilbyr innendørsenheter med eller uten integrert varmtvannsbereder, noe som gjør det mulig å velge varmtvannstankens kapasitet ut fra individuelle behov. Den integrerte varmtvannsberederen krever et lite ekspansjonskar. Ved lave utetemperaturer og mangel på vann i varmesystemet til avriming, bruker varmepumpen vann fra varmtvannsberederen.

I situasjoner der det finnes ulike varmekretser, for eksempel gulv og radiatorer, må det brukes en blandeaktuator for å styre og fordele dem uavhengig av hverandre. Ved større varmebehov kan IGLU® Inuit-varmepumper kaskadekobles.

Oppstart – produsenten påtar seg å koble varmepumpen til IGLU® Home-appen og profesjonell servicetilgang. Produsenten tar seg av garanti- og ettergarantiservice.

Trygt og miljøvennlig løsning til husoppvarming

Ingen forbrenningsprosesser foregår i IGLU® Inuit-varmepumpen. Derfor slippes det ingen CO2 som skader miljøet. Anlegget er 100 % trygt – både brann- og eksplosjonssikker.

IGLU® Inuit – optimal løsning til eneboliger, hytter, og rekkehus

Smart varmepumpekontroll med IGLU® Home-appen selv uten internetforbindelse

Overvåking av varmepumpedrift på fjernserviceplattformen 24/7

IGLU®varmepumper tilkobles til fjernserviceplattformen som bidrar til rettidig identifisering og løsning av systemfeil selv uten innkalling av servicemedarbeidere

Lokal produsenttjeneste

Garanti- og post-garantivedlikehold samt igangsetting av IGLU® Aleut-varmepumper utføres av lokal produsenttjeneste,

Hvorfor skal man velge aerotermisk oppvarming?

Krav for mindre startinvestering

Enkel installasjon i både nye og renoverte anlegg

Varmeeffektivitet opp til 500 %

Et flott alternativ for fasiliteter i avsidesliggende områder

Komfort

Bekymringsfri og lettstelt

Økologi

Bærekraftig og miljøvennlig løsning til husoppvarming

Effektivitet

Høy varmeeffektivitet og lav kostnad

Hvor kan man kjøpe IGLU®-varmepumpe?

IGLU Aleut šilumos siurbliai namams

Vil du få detaljert konsultasjon eller tilbud fra produsenten? Kontakt oss!