IGLU® Inuit ilma-vesilämpöpumput käyttävät ilmaa ja sen sisältämää energiaa paitsi tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen myös lämpimän veden tuottamiseen.

IGLU Inuit WTI

Muuttuvatehoiset lämpöpumput sisäänrakennetulla vedenlämmittimellä.

6-16 kW

IGLU Inuit I

Vaihtuvan hyötysuhteen lämpöpumput ilman vedenlämmitintä.

6-16 kW

Optimaaliratkaisu suurimpaan osaan kiinteistöistä

Ilma-vesilämpöpumppujärjestelmän alkuinvestointi on ~30 % maalämpöpumppua pienempi.

IGLU® Inuit -lämpöpumput on suunniteltu lämmitykseen, jäähdytykseen ja lämpimän veden käyttöön. Voit valita sisäyksikön integroidulla vedenlämmittimellä tai ilman. 200 litran kierukkavedenlämmitin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja se sisältää sähköisen lisäsäiliön legionelloosin ehkäisemiseksi. Juomavesi virtaa lämmönvaihtimen läpi, jota lämmitetään 200 litran termofixillä.

IGLU® Inuit -lämpöpumppujen COP-kerroin on 4,92. Lämpöpumput käyttävät esimerkiksi 1 kW energiaa tuottaakseen lähes 5 kW lämpöenergiaa. Invertteri-muuttujatehotekniikka säätää lämpökuormaa kulloisenkin lämmöntarpeen mukaan, jolloin voit käyttää vain niin paljon energiaa kuin tarvitset.

Poikkeuksellinen muotoilu – sisä- ja ulkoyksikön kompakti koko, ulkoyksikön säänkestävä kotelo. Lämpöpumppu sopii monenlaisiin kodin sisätiloihin, joten sitä ei tarvitse piilottaa eikä erillistä huonetta tarvita. Lämpöpumppu sopii erinomaisesti kylpyhuoneisiin, eteisiin ja keittiöihin, joissa se voidaan helposti integroida olemassa oleviin kalusteisiin.

IGLU® Inuit on suunniteltu Pohjois-Euroopan ilmastoon, ja se voi toimia tehokkaasti jopa -25 °C:n lämpötiloissa. Ulkoyksikössä on vakiona lämmityselementti jään muodostumisen estämiseksi (paitsi 6 kW:n yksikössä, joka myydään erikseen).

Ulkoyksikössä on hiljaiset puhaltimet, jotka mahdollistavat sekä sisä- että ulkoyksikön hiljaisen toiminnan.

IGLU® Inuit -lämpöpumput tarjoavat maksimaalista mukavuutta paitsi toiminnallisuuden myös helppokäyttöisyyden osalta. Ilmaisen IGLU® Home -sovelluksen avulla voit ohjata lämpöpumppua etänä mistä päin maailmaa tahansa. Sovelluksen avulla voit seurata sähköä, lämmönkulutusta ja tehokkuutta reaaliajassa. Niille, joilla ei ole älypuhelinta, voidaan IGLU® Home -sovelluksen tilalle tilata lisämaksusta seinään kiinnitettävä kaukosäädin.

IGLU® on lämpöpumppujen valmistaja, joka tarjoaa ammattitaitoista 24/7-huoltoa. Heidän tekniikkansa on luotettavaa ja sillä on jopa 5 vuoden valmistajan takuu (vakiotakuu on 2 vuotta).

Yksinkertainen ja helppo asennus

Ilma-vesilämpöpumppujen asentaminen on erittäin nopeaa – asennus voidaan suorittaa vain yhdessä päivässä.

IGLU® Inuit -sisäyksikkö on kätevä kytkeä ja huoltaa. Ulkoyksikössä on sisäänrakennettu lämmityselementti jään muodostumisen estämiseksi (paitsi 6 kW:n yksikössä). Ulkoyksikössä oleva lämmitetty lauhdekylpy takaa toimivuuden alhaisissa lämpötiloissa.

IGLU®-järjestelmässä on tarjolla sisäyksiköitä integroidulla vedenlämmittimellä tai ilman sitä, mikä mahdollistaa lämminvesivaraajan kapasiteetin joustavan valinnan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Integroitu lämminvesivaraaja vaatii pienen paisunta-astian. Jos ulkolämpötilat ovat alhaiset ja lämmitysjärjestelmästä puuttuu sulatusvettä, lämpöpumppu käyttää kattilavettä.

Tilanteissa, joissa on eri lämmityspiirejä, kuten lattia- ja patterilämmitys, on käytettävä sekoitustoimilaitetta, jolla niitä voidaan ohjata ja jakaa toisistaan riippumatta. Suurempia lämmöntarpeita varten IGLU® Inuit -lämpöpumppuja voidaan kaskadoida.

Käynnistys – valmistaja sitoutuu liittämään lämpöpumpun IGLU® Home -sovellukseen ja ammattitaitoisen palvelun saatavuus. Valmistaja huolehtii takuuhuollosta ja takuun jälkeisestä huollosta.

Turvallinen ja ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu.

IGLU® Inuit -lämpöpumpun toiminnassa ei tapahdu polttoreaktioita, joten pumppu ei päästä ympäristöhaitallista CO2-kaasua. Järjestelmä on 100-prosenttisen turvallinen eikä aiheuta tulipalo- tai räjähdysvaaraa.

IGLU® Inuit on optimaaliratkaisu omakoti-, rivitaloihin ja mökkeihin.

Lämpöpumpun älykäs hallinta IGLU® Home –sovelluksella jopa paikoissa, joissa ei ole nettiyhteyttä.

Lämpöpumpun toimintaseuranta 24/7 etäpalvelualustalta

IGLU®-lämpöpumput on kytketty etäpalvelualustaan, joka auttaa tunnistamaan ja ratkaisemaan järjestelmäongelmat ajoissa ilman huoltomiehen apua.

Paikallinen huoltopalvelupiste

IGLU® Aleut –lämpöpumppujen takuu- ja takuunjälkeinen huolto suoritetaan valmistajan paikallisessa huoltopalvelupisteessä.

Miksi siirtyä aerotermiseen lämmitykseen?

Pienempi alkuinvestointi

Lämmitystehokkuus ulottuu jopa 500 %:iin

Helppo asennus sekä uusissa että peruskorjatuissa rakennuksissa

Mainio vaihtoehto syrjäseutujen kiinteistöön.

Mukavuus

Vaivatonta ja huoltovapaata

Ekologista

Kestävä ja ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu

Tehokasta

Suuri tehokkuus minimikustannuksilla on taattu

Mistä ostaa IGLU®–lämpöpumppu?

IGLU Aleut šilumos siurbliai namams

Haluatko tilata yksityiskohtaisen konsultaation valmistajalta tai saada yksilöllistetyn tarjouksen? Ota yhteyttä!